Pituusklubilla uusi Linked-In ryhmä MiKo

​MIKES Metrologian pituusklubi on perustanut LinkedIn -ryhmän MiKo eli mittaukset konepajassa.

MiKo on tarkoitettu Suomen valmistavan teollisuuden mittaus- ja laatutekniikasta kiinnostuneiden henkilöiden tiedonvälitys- ja verkostoitumiskanavaksi. Ryhmässä voimme tiedottaa ja vaihtaa ajatuksia mm. alan tutkimuksesta, koulutuksesta sekä testaus- & kalibrointitoiminnasta.

MiKo on osa Suomen Laatuyhdistuksen Metrologiajaoksen toimintaa. Metrologiajaoksen toiminnan tärkein vuosittainen tapahtuma on ”Mittaukset konepajassa” –seminaari. Alan tiedotustoimintaa edistämme järjestämällä yritysten välistä tiedonvaihtoa ja pitämällä yhteyttä alan kansallisiin ja kansainvälisiin järjestöihin. Kirjoitamme artikkeleita ja kirjoja, pidämme luentoja ja seminaareja, osallistumme AEL:n, TTY:n ja VTT MIKESin koulutuksiin ja niiden suunnitteluun, järjestämme vertailumittauksia, käännämme ja avustamme standardeissa (esim. GPS).

Ryhmä löytyy osoitteesta: https://www.linkedin.com/groups/8483119

Seuraava Mittaukset konepajassa seminaari on 9.-10.6.2016 Lappeenrannassa. MiKo 2016 seminaarin ohjelma löytyy täältä: http://www.mittauskeskus.fi/miko.2016.pdf. Seminaarissa on VTT MIKES metrologiasta neljä eri alustusta sekä emeritustutkija Heikki Lehdon alustus aiheesta ”Toleroinnin kustannusvaikutukset”.

MiKo mittaukset konepajassa logo